جراح شانه – ضرورت مراجعه به ارتوپد برای درمان

جراح شانه

فهرست مطالب

شانه، یکی از اجزای حیاتی بدن است که نقش بسیار مهمی در حرکت و عملکرد دست و بازوها دارد، اما به دلیل فعالیت‌های روزمره و ورزشی، ممکن است با مشکلات مربوط به شانه روبه‌رو شویم که نیازمند بررسی و درمان صحیح هستند. در این مقاله، به بررسی جراحی شانه و روش‌های درمانی آن می‌پردازیم تا به شما کمک کنیم درک بهتری از این موضوع پیدا کنید و در صورت لزوم، تصمیم‌گیری مناسبی درباره درمان شانه خود داشته باشید و در صورت نیاز به جراح شانه (shoulder surgeonمراجعه کنید.

خدمات ما | دکتر علی معظمی پور

ضرورت مراجعه به پزشک فوق‌تخصص جراح شانه و آرنج برای درمان شکستگی‌ها و دررفتگی‌ها

دررفتگی‌ها و شکستگی‌های شانه و آرنج، از شایع‌ترین آسیب‌هایی هستند که نیاز به درمان اساسی دارند. درمان دیرهنگام این شکستگی‌ها می‌تواند زندگی حرفه‌ای فرد را با چالش‌های جدی روبرو کند؛ لذا، مراجعه به پزشک فوق‌تخصص جراحی شانه و آرنج در کمترین زمان ممکن بعد از وقوع سیب و شروع درمان، کیفیت و سرعت بهبودی را افزایش می‌دهد و به حفظ سلامتی کمک می‌کند.

جراح شانه، یا فوق‌تخصص شانه، در جراحی پروتز شانه، عمل جایگزینی مفصل آسیب‌دیده شانه با پروتز را انجام می‌دهد. این عمل شامل قراردادن عضو مصنوعی در بالای حفره گلنویید یا استخوان هومروس و سپس انجام عمل جراحی است. در استخوان‌های شانه، غشای سینوویال نقش مهمی در حرکت و چرخش استخوان‌های شانه به سمت‌های مختلف و حرکت چرخشی دارد.

آشنایی با مشکلات متداول شانه و راه‌های درمان درد شانه در قم

  • آناتومی شانه:

شانه به‌عنوان یکی از سازه‌های اصلی بدن، از سه بخش اصلی تشکیل شده است که شامل استخوان شانه، استخوان آرنج و استخوان کتف می‌شوند. این بخش‌ها با هم توسط عضلات، رابط‌ها و سایر ساختارهای حرکتی به یکدیگر متصل شده‌اند. شانه برای انجام حرکات مختلفی از جمله بالابردن و چرخاندن بازوها به کار می‌رود.

  • مشکلات رایج شانه:

مشکلات شانه می‌توانند به دلیل عوامل متعددی نظیر آسیب‌های ورزشی، تصادفات و بیماری‌های مختلف ایجاد شوند. این مشکلات ممکن است شامل درد، محدودیت در حرکت، تورم و التهاب و کاهش توانایی در انجام فعالیت‌های روزمره باشند.

  • علل جراحی شانه:

در برخی موارد، جراحی شانه به‌عنوان گزینه‌ای ضروری برای درمان مشکلات شانه مطرح می‌شود. عواملی نظیر آسیب‌های ورزشی شدید، شکستگی استخوان یا آرتروز می‌توانند به عمل جراحی شانه منجر شوند.

جراح شانه

درمان درد مچ دست در قم

  • مراحل درمان جراحی شانه:

تشخیص و ارزیابی: قبل از هر چیز، جراح شانه باید با استفاده از ابزارهای تصویربرداری و ارزیابی دقیق وضعیت شانه، مشکلات و نیازهای بیمار را بررسی کند.

برنامه درمانی قبل از جراحی: ممکن است نیاز باشد که بیمار قبل از عمل جراحی، تغییراتی در رفتار و فعالیت‌های روزمره خود ایجاد کند. همچنین، تمرینات و فیزیوتراپی می‌توانند به بهبود وضعیت شانه کمک کنند.

عمل جراحی شانه: در این عمل تعمیر و بازسازی بافت‌ها، ترمیم شکستگی‌ها و حذف ترشحات غیرطبیعی از مفصل شانه انجام می‌شود. پس از بررسی دقیق وضعیت شانه و تشخیص مشکلات، جراح شانه روش جراحی مناسب را برای شما انتخاب خواهد کرد.

فرایند بهبودی پس از عمل: بعد از جراحی، بیمار باید دستورات پزشک ارتوپد را رعایت کند. جلسات فیزیوتراپی نیز می‌توانند به بهبود حرکت و قدرت شانه پس از جراحی کمک کنند.

  • روش‌های دیگر درمان درد شانه:

داروها: شامل داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDs) مانند آسپرین و ایبوپروفن، داروهای ضدالتهابی استروئیدی (مانند پردنیزولون) و داروهای تسکین‌دهنده درد موضعی مانند کرم‌ها یا ژل‌های محلی است.

فیزیوتراپی: شامل تمرینات تقویتی و کششی، ماساژ، الکترو تراپی و تکنیک‌های تنفسی است که به تسکین درد و بهبود عملکرد شانه کمک می‌کنند.

تزریقات موضعی: شامل تزریقات مواد ضدالتهاب و تسکین‌دهنده مستقیماً به ناحیه مورد درد؛ مانند استروئیدها و آنالژزیک‌ها است.

استفاده از اپونیتورها و بندهای حمایتی: این وسایل ممکن است به تثبیت شانه کمک کرده و درد را کاهش دهند.

تغییرات در رفتار و فعالیت‌های روزمره: شامل استفاده از روش‌های ارتودنسی، تغییرات در فعالیت‌های روزانه، اصلاح شیوه نشستن و خوابیدن و استفاده از تجهیزات موازی می‌شود.

راهکارهای جراحی شانه

درد شانه می‌تواند زندگی روزمره را تحت‌تأثیر قرار دهد، اما با مراجعه به جراح متخصص شانه، امکان درمان و بهبودی وجود دارد. از روش‌های اولیه درمانی گرفته تا روش‌های پیشرفته جراحی، متخصصین جراح شانه می‌توانند به شما کمک کنند تا بهبودی کامل را تجربه کنید. حتی در مواقعی که درمان نیاز به جراحی دارد، اقدامات سریع و مدیریت مناسب می‌تواند بهبودی سریع‌تر و مؤثرتر را فراهم کند؛ بنابراین، در صورت بروز هرگونه مشکل در شانه، بهتر است بلافاصله بهترین جراح کتف و شانه را ملاقات کنید تا از راهکارهای درمانی مناسب بهره‌مند شوید و به کمک او، به زندگی سالم و فعالیت‌های روزانه خود بازگردید.

چگونه بهترین جراح شانه را انتخاب کنیم؟

انتخاب بهترین جراح شانه در قم نیازمند بررسی دقیق سوابق علمی و تجربیات پزشکان موردنظر است. علاوه بر تجهیزات اتاق عمل و استفاده از مواد باکیفیت، تجربه، تخصص و مهارت جراح نقش اساسی در موفقیت جراحی دارد. بهترین جراح شانه با تشخیص دقیق آسیب و ارائه بهترین راهکارهای درمانی، بیمار را به سمت بهبودی و بازگشت به عملکرد طبیعی شانه هدایت می‌کند.

در آخر...

در نگاه ابتدایی ممکن است جراحی شانه به‌عنوان یک راه‌حل نهایی به نظر برسد، اما باید به یادداشت که این تصمیم تنها در مواردی که سایر روش‌های درمانی نتیجه مطلوبی نداشته باشند، اتخاذ می‌شود. جراحی شانه معمولاً آخرین گزینه درمانی برای مشکلات جدی و ناپایدار شانه محسوب می‌شود. مهم‌ترین نکته در اینجا، انتخاب یک دکتر جراح شانه ماهر و باتجربه است که می‌تواند به طور مؤثر در بهبود و بازسازی عملکرد شانه شما کمک کند. پیش از هر اقدامی، بهتر است با پزشک ارتوپد خود مشورت کنید و تمام گزینه‌های درمانی ممکن را با او بررسی کنید.

درمان انگشت ماشه ای در قم

درمان انگشت ماشه ای قم با تمرینات درمانی

اشتراک گذاری در:

نظرات بلاگ

۳ پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات

متاتارسوس اداکتوس
بیماری های ارتوپدی

متاتارسوس اداکتوس: همه چیز درباره این بیماری شایع پا

متاتارسوس اداکتوس یا چرخش پنجه پا به داخل، یک ناهنجاری مادرزادی شایع است که بیشتر در نوزادان مشاهده می‌شود و در آن انگشتان پا به سمت داخل متمایل می‌شوند. این وضعیت که معمولاً در بدو تولد تشخیص داده می‌شود و می‌تواند به دلایل مختلفی از جمله عوامل ژنتیکی، وضعیت قرارگیری

بیشتر بخوانید »
پارگی کپسول شانه
پزشک متخصص ارتوپد در قم

پارگی کپسول شانه؛ آیا جراحی تنها راه درمان است؟

پارگی کپسول شانه یکی از مشکلات شایع ارتوپدی است که می‌تواند بر زندگی روزمره افراد در هر سنی تأثیر منفی بگذارد. مفصل شانه که در محل اتصال بدن و بازو قرار دارد، از ترکیب سه استخوان، چهار مفصل و ۲۶ بافت ماهیچه‌ای مختلف تشکیل شده است. این مفصل به دلیل

بیشتر بخوانید »
آرتریت روماتوئید
بیماری های ارتوپدی

آرتریت روماتوئید (رماتیسم مفصلی): علائم، تشخیص و درمان‌های جدید

آرتریت روماتوئید (رماتیسم مفصلی) یکی از بیماری‌های التهابی مزمن و شایع است که بخش بزرگی از جمعیت جهانی را تحت تأثیر قرار می‌دهد. این بیماری اغلب مفاصل کوچک، به ویژه در دست‌ها و پاها، را درگیر کرده و با علائمی همچون درد، تورم، سفتی صبحگاهی و کاهش حرکت در مفاصل

بیشتر بخوانید »